message
Bebop Entertainment
Bebop Entertainment

Bebop Entertainment

MC-Entertainment

  Jakarta

101

Love

59.3k

View

21

Review

Contact & Social Media

Share this Vendor

Review of Bebop Entertainment

  5.0/5(21 Reviews)

Excellent service and fit with my wedding theme

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Di wedding saya tgl 23 Sept 2017, saya menggunakan Tema Fairytale `Disney` Wedding. Disaat mulai mencari vendor, kebetulan saya kenal Winny Jessica, dan saya meminta penawaran yg sangat baik dr Bebop enterntaiment, bukan hanya harga sangat reasonable. Akhirnya saya memutuskan memakai bebop. In the proses, bebop sangat responsive dan memberikan pandangan ide ide yg baik. Ada 1 hal yg paling saya suka adalah ketika saya merequest winny sebagai penyanyi utama, tapi winny memberikan pandangan tentang jenis suara winny yg penyanyi jazz tidak tepat untuk menyanyikan lagu disney yg lebih classic song. Dan winny memberi penyanyi yg kaliber drama musical, dan alhasil di hari H, wedding saya menjadi lebih sempurna krn lagu lagu disney yg cocok dengan suara penyanyi. Beberapa teman saya berpendapat penyanyi atau entertain gak sepenting itu, tapi buat saya mereka salah, justru sangat penting. Dan saya bersyukur bebop memberikan excellent service. Bebop put their heart didalam wedding saya.

Saya personal memberikan bintang 10 bagi mereka. Mereka bisa sesuaikan dengan tema saya yg tidak biasa.

Sekali lg saya mengucapkan terima kasih untuk winny, shiella, 2 penyanyi couple yg luar biasa dan semua pemain musik. Thank you for made my dream come true.

Saya merekomendasi bebop entertaiment kepada teman2 krn saya sudah mengalami sendiri dan tentunya pujian dr tamu yg dtg.

Gbu bebop entertainment

Love us,

Santy & devid

Amazing Music by Bebop Entertainment

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

We got in touch with Bebop Entertainment while searching a live band playing at our wedding reception. We decided to contact them as we were attracted by the positive reviews we found in several places on the internet. From the very first moment they demonstrated to be very professional as they replied quickly to all our question and began working together with us in preparation of the reception. During the preparation we were assisted by Sheila and Winny who were really open in listening all our requests, from the composition of the combo, the set list, to the arrangement and very helpful also in sorting out of all the technical aspects. The passion they put in their job can be really felt as it can be seen they really enjoy what they are doing. Finally, on the wedding day, the performance provided by all the musicians (and the technician as well!) was really remarkable, contributing to make our wedding reception really memorable. Thank you to Bebop Entertainment for all the passion You all put to make our wedding day a real magic moment!

Classy and Awesome Entertaintment

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

It takes a long time for me to find an entertainment for my wedding, because I am looking for a band that have a good sense of jazz, both singer and musicians. When I watched Bebop perform I think what I want was found. And on My Wedding Day, Bebop has very great performances as my expectation, they performed very well on songs that I have requested. With varian of songs like oldies songs from Frank Sinatra, Ella Fitzgerald to contemporary songs like Carol Welsman, Michael Bubble, Jane Monheit and etc.. They had recomposed the songs with new amazing arrangement. All persons in Bebop from MC, Singer and Musicians have high skills, so their shown a great performance. Its like we moved Java Jazz to our wedding party. :p Two thumbs up for all of you. You are awesome guys.. Soo... Quite Simple.. if you love jazz you will love Bebop...

Really Great Performance

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Terima kasih sebelumnya untuk Bebop karena sudah meramaikan acara pernikahan Adinda dan Isra :) Dari awal ketemu Mba Winny sudah kelihatan antusias dan sangat membantu dalam memilih entertainment yang pas untuk acara kita. Untuk performance keren banget semua nya terutama untuk lagu Jepang `Anata` nya keren banget, banyak temen-temen ku yang suka banget versi yang dimainin pas nikahan. Thanks a lot for everything, sukses terus :) Adinda & Isra

Beyond Expectation

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Dari awal kenal sama Winny sudah berasa helpful & informatif banget. Bebop bisa tangkep konsep wedding kita & pas hari H they really put so much effort into it although looked fun & effortless.
Bahkan untuk entrance song kita, malah jauh lebih bagus versi Bebop daripada versi aslinya & we were amazed at how they made it much better..
A special mention for "Obed" Messakh yang suara & performance nya super top abis, bahkan dari kedua keluarga kita & banyak tamu dg background musician, mereka suka banget dg performance nya.

Bebop - simply beyond expectation :)

Sam & Michelle
27th May 2014

Top abissss Beboppp :)

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Thank you banget buat Bebop yg telah bantu dlm acara wedding kami tgl 4 Jan 2014 , alunan musik dan suaranya memukau membuat pesta kami lebih meriah dan seru. pokoknya top untuk Bebop dan maju terusssss.... Bro & Sis.... Especially for Winny, sheilla and Ruben... :) thank u all

Best Regards

Herman & Yenny

MC - Entertainment

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Profesional

Thank You Bebop!!

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Thank you Bebop for making my wedding A very special one :)
You guys are very helpful, professional and we are so happy to have you guys for the night :)

One of the best entertainment provider in town!

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Actually I found this vendor on youtube when searching on my brother wedding reception. Their service is very professional and really understand what client wants. They attend technical meeting and knows our demands since we request a very traditional Madurese and Indonesian songs but with a jazz or lounge twist. From several pitching and seeing other vendor portfolio we decided to choose this vendor due to their wide range of entertainment selections.

Thank you for being a part of our wedding...

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Just wanted to thank Bebop & team to make the evening sound very special with great quality performance. Thanks to Sheila and Winny for being so friendly and always responsive to our queries/requests. Thanks to Ruben (MC) who was very approachable and warm not only to us both but to our families and friends. We couldn`t be more pleased. Keep up the good work and we wish you all the very best in future. Gbu :)

freddy + lia

Love You.. Love It.. and Always Love BeBop....

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Thank Youu So Much Winny and Sheilla..
uda bantuin semua yg terjadi pas wedding aku..
dari mulai awal.. ketemuan yg express.. booking express.. tapi dengan hasil akhir yang sangat memuaskan...
Sheilla yg sabar banget dan sheilla yg punya segala jalan keluar.. dan "segudang" kenalan... hahahhahahahaaa
lalu winny yg easy to find... hahahhaaaa
aduhh pokok nya Bebop Everything deh...
Crew Bebop yg luar biasa friendly, sampe pas TM aja ga berasa kalo lg TM.. lebih berasa kayak Dinner sama temen lama.. hahahahahaa...

Thank You so Much Winny and Sheilla..
word cant explain how i feel,,

Love You
Jimmy and Amel
Wedding : 2 Dec 2012 on Mulia Hotel

The Right Choice :)

5.0/5.0 | | Service: MC-Entertainment

Pertama kali tau Bebop-Entertainment dari weddingku.com, trus saya langsung buka website dan youtube untuk tau lebih jauh lagi, dan langsung jatuh cinta :) Pertimbangan saya untuk memilih wedding entertainment : dalam menyanyikan lagu bahasa inggris harus jelas & tepat, dengan penampilan panggung yang menarik, website dan video yg mudah di akses, info2 mudah didapatkan, harga yang sesuai, ramah & friendly dlm menghadapi klien, pengetahuan lagu yg beragam, dan Bebop-Ent mewakili itu semua :) Langsung saya menghubungi Mba Sheila untuk meminta Bebop-Ent sebagai wedding band dan sekaligus meminta Mas Ruben sebagai MC nya. Sangat puas dengan pilihan tersebut, Bebop-Ent benar-benar pilihan tepat untuk wedding entertainment :)

Share this Vendor
Disclaimer

Weddingku tidak bertanggung jawab atas apapun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan. Untuk mengetahui kualitas dan integritas vendor yang bersangkutan dengan jelas, pastikan dengan membaca Review Vendor di website kami.

BACK
TO TOP

Klik "Ya" Untuk Mendapatkan Update Promo Terbaru Dari Weddingku!