Holly Queen Entertainment and Lighting

MC-Entertainment
  • 161Love
  • 77.5kView
  • 18Review
Share this Vendor

Contact Info

Disclaimer

Weddingku tidak bertanggung jawab atas apapun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan. Untuk mengetahui kualitas dan integritas vendor yang bersangkutan dengan jelas, pastikan dengan membaca Review Vendor di website kami.

Reviews

Entertainmentnya bagus untuk MC dan musicnya. seneng banget ..

Awalnya gw sempet ragu utk pilih holly queen karena gw baca2 ..

Ko Simeon, Holly Queen,..Thank you so much.. ^^ gak nyesel ..

Sangat kooperatif dan profesional! Thanks banget sudah membuat ..

belum ada -

Pertama, thanks untuk ko simeon, the creative behind all the ..

Thanks untuk Ko Simeon yang Inisiatif banget , selama di luar ..

special thanks to holy queen for our wedding day -great service -great ..

Thanks to Ko Simeon yang udah ngebantuin kita di hari H buat MCnya ..

kami sangat puas menggunakan Holly Queen.. kru di lapangan ..

Dari gedung sebenernya uda dapet paket utk entertainment mc ..

Waktu itu sy deal langsung dengan ownernya, ko Simeon. Overall ..

Holly queen emang profesional,mulai dari alat musik dan singernya, ..

View All

Albums

Latest Collection

View All

About

Holly Queen Entertainment & Lighting Live ShowMr. Simeon NyotoHe started His career as a music producer and album arranger, accompanied with his piano and percussions playing skills.

We will bring these young lovely couple to a journey as though as they lived in a “MOVIE”. With musical effects of Pop, Jazz, R&B, Latin and Mandarin that will bring an unique, yet romantic feeling that added to these unforgettable moment.

Holly Queen Entertainment supported more than 35 MC, 40 Singers, and 150 musicians that you can see all of our performances in our website www.hollyqueen.net

We have 5 packages such as : 
1. Acoustic
2. Mini Chamber
3. Oriental
4. Orchestic
5. Mini Orchestra

Note:  View details video in GALLERY

For further information about us and our “MOVIE” speciality in your wedding, please contact :
Phone      : +62817 48 555 17
Email       : sales@hollyqueen.net
Instagram: hollyqueenproduction
Website   : www.hollyqueen.net


Address

Ruko Mutiara Taman Palem Blok A6 No 27
Jakarta Barat
Phone: +628174855517
HP: +628174855517
Email: sales@hollyqueen.net

    Go to top